Projecten

Recent opgeleverde projecten van:

Van Roekel installaties

Onze projecten zijn altijd op maat gemaakt om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. We werken samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat elk project vakkundig wordt uitgevoerd en aan hun verwachtingen voldoet.

 

Installatietechniek - Vloerverwarming

Vloerverwarming

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren en monteren van vloerverwarmingssystemen. Met onze expertise en ervaring zorgen we voor een efficiënte en duurzame oplossing voor uw woning of bedrijf.

Installatietechniek - Zonnepanelen

Zonnepanelen

Wij verzorgen de professionele montage en installatie van uw zonnepanelen. Met onze deskundigheid en efficiënte aanpak zorgen we voor een duurzame energie-oplossing voor uw woning of bedrijf.

Installatietechniek - CV verwarmingsinstallatie

CV verwarmingsinstallatie

Wij installeren, monteren en regelen uw CV verwarmingsinstallatie in. Met onze deskundigheid zorgen we voor een efficiënte en betrouwbare verwarmingsoplossing voor uw woning of bedrijf.

Installatietechniek -Zonnepanelen en warmtempompen

Zonnepanelen en warmtempompen

Wij leveren warmtepompen en bieden advies op maat. Onze experts helpen u bij het kiezen van de juiste warmtepomp die past bij uw behoeften en budget.

Installatietechniek - Nieuwbouw

Nieuwbouw

Wij zijn gespecialiseerd in installatietechniek voor nieuwbouwprojecten. Met onze expertise en ervaring zorgen we voor betrouwbare en efficiënte oplossingen op het gebied van verwarming, ventilatie, airconditioning en meer.

Installatietechniek - Zonnepanelen omvormers

Zonnepanelen omvormers

Wij monteren met name GoodWe en Solaredge omvormers voor uw zonnepanelen. Deze omvormers zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een optimale omzetting van zonne-energie naar stroom.

Installatietechniek - Verbouw

Verbouw

Wij bieden installatietechniek op maat voor verbouwingsprojecten. Van het installeren van CV- en airconditioningsystemen tot aanleggen van elektrische installaties, wij zorgen voor professionele en betrouwbare oplossingen.

Installatietechniek - Zonnepanelen schuurdak

Zonnepanelen schuurdak

Wij monteren zonnepanelen op schuine schuurdaken. Met onze expertise en ervaring zorgen we voor een veilige en professionele installatie, zodat u optimaal kunt profiteren van zonne-energie.

× Hoe kan ik je helpen?